Stabdomi atsiskaitymai mokėjimo kortelėmis

Informuojame, kad dėl mokėjimo korteles aptarnaujančios įmonės WireCard Card Solutions finansinių sunkumų stabdomi atsiskaitymai KREDA Mastercard mokėjimo kortelėmis.

Norime užtikrinti savo narius, kad KREDA kredito unijų, tame tarpe ir Akademinės kredito unijos, narių pinigų likučiai sąskaitose yra saugūs ir KREDA Mastercard mokėjimo kortelės sąskaita galima naudotis kaip mokėjimo sąskaita, t. y. interneto banke e.kreda gauti ir atlikti pavedimus, atsiskaityti už prekes ir paslaugas internete, reikalui esant, išsigryninti lėšas kredito unijų padaliniuose.

Šiuo metu Akademinėje kredito unijoje užsisakyti naujas mokėjimo korteles galimybės nėra.

Išsaugokite KREDA Mastercard mokėjimo korteles. Informaciją apie jų atnaujinimą pateiksime iki 2020 07 03 dienos imtinai Akademinės kredito unijos svetainėje, elektroniniais laiškais kredito unijos nariams ir pranešimais interneto banke e.kreda.”

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.