Pranešimas Akademinės kredito unijos nariams

Reaguodami į 2020-03-14 LR Vyriausybės paskelbtą karantiną visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje dėl koronaviruso (COVID-19) plitimo prevencijos laikotarpiu nuo kovo 16 d. 00 val. iki kovo 30 d. 24 val., informuojame, kad Akademinės kredito unijos eilinis pakartotinis Visuotinis narių susirinkimas kovo 27 d. 18 val. gyvai nebus organizuojamas, balsavimas vykdomas tik kredito unijos nariams balsuojant iš anksto.

Kredito unijos nariai kviečiami balsuoti šiais būdais:

  • Atsiųsti el. paštu info@aku.lt mobiliuoju parašu pasirašytą prašymą išduoti bendrąjį balsavimo biuletenį (prašymą rasite čia) ir Visuotinio narių susirinkimo dokumentus. Prašymo formą galite rasti interneto puslapyje aku.lt. Susipažinus su pateiktais dokumentais, pateikti el. paštu info@aku.lt mobiliuoju parašu pasirašytą bendrąjį balsavimo biuletenį;
  • Neturint mobilaus parašo, atvykti į Akademinę kredito uniją (A. Mickevičiaus g. 15-2, Kaune) jos darbo metu, susipažinti su Visuotinio narių susirinkimo dokumentais ir užpildyti bendrąjį balsavimo biuletenį.

Narys turi išreikšti savo nuomonę kiekvienu eilinio pakartotinio Visuotinio narių susirinkimo darbotvarkės klausimu:

  1. 2019 m. vidaus audito tarnybos ataskaita. Ataskaitos įvertinimas.
  2. 2019 m. valdybos ataskaita. Ataskaitos įvertinimas.
  3. 2019 m. paskolų komiteto ataskaita. Ataskaitos įvertinimas.
  4. 2019 m. metinių finansinių ataskaitų rinkinio ir pelno paskirstymo projekto pristatymas. Metinių finansinių ataskaitų rinkinio tvirtinimas. Nutarimo dėl pelno paskirstymo priėmimas.
  5. 2020 m. kredito unijos pajamų ir išlaidų sąmatos tvirtinimas.
  6. Metinių išmokų (tantjemų) kredito unijos vadovams ir paskolų komiteto nariams išmokėjimo tvarkos nustatymas.

Saugodami savo narių sveikatą, prašome Jūsų esant galimybei balsuoti tik el. paštu ir nevykti į kredito uniją. Taip pat prašome nevykti į kredito uniją narius, kurie jaučia ligos simptomus (kosulys, sloga, karščiavimas, dusulys ir kt. ) ar kurie pagal Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos rekomendacijas yra priskirti rizikos grupei (vyresni nei 60 metų asmenys, taip pat asmenys, turintys lėtinių ligų).

Kredito unijos nariai apie Visuotinio narių susirinkimo priimtus sprendimus bus informuojami LR Kredito unijų įstatyme nustatyta tvarka.

Asmens, įgalioto teikti išsamią informaciją, kontaktiniai duomenys: Administracijos vadovė Gitana Jasėnienė, (8 37) 408 557, info@aku.lt .

Akademinės kredito unijos valdyba

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.