Pirmasis įrengtas kambarys – savojo vaiko

„Puikio“ baldų vaikams idėja gimė apytiksliai prieš 14 metų, Akademinės kredito unijos nariai Vilmai Gedeikienei veikiausiai dar nesuprantant, kad tai išsivystys į daugiau nei dešimties metų veiklą. Moteris tiesiog norėjo jaukiai ir gražiai įrengti savo vaiko kambarį. Tai darė neturėdama jokios patirties, tačiau su įkvėpimu ir artimųjų palaikymu.

Idėja kurti verslą gimė visai netikėtai, pasakoja V. Gedeikienė. „Prieš 14 metų, kai ant rankų nešiojau savo pirmą kūdikį, daug laiko praleidau namuose. Turėjau daug laiko svajoti ir kurti. Pirmas mano įrengtas vaiko kambarys ir buvo skirtas mano vaikams“, – prisiminė „Puikio“ vadovė. Pirmuosius baldus moteris kūrė neturėdama jokios patirties, tačiau artimieji ir draugai rezultatą įvertino labai gerai ir suteikė įkvėpimo. „Sulaukusi artimųjų ir draugų palaikymo, nusprendžiau, kad galiu ir kitiems padėti įsirengti gražius ir jaukius vaikų kambarius. Ilgainiui įsisavinau daug techninių dalykų apie baldus, išmokau daryti brėžinius. Dizainerės specialybės aš neturiu, tačiau tikriausiai turiu gerą nuojautą, mokėjau suprasti klientų norus ir rasdavau būdų, kaip juos įgyvendinti“, – kalbėjo verslininkė.

Verslininkė pasakojo, kad daug metų dirbo namuose. „Žinoma, tai buvo labai patogu, nes auginau mažus vaikus, tačiau atėjo diena, kai norėjau būti ne tik „slaptas“ patarėjas jauniems tėveliams, bet ir sukurti vietą, kur galėčiau juos visus pakviesti ir pademonstruoti, kaip gali atrodyti baldai ir kitos vaikų kambario interjero detalės“, – tam reikėjo įrengti parduotuvę pasakojo moteris.

Šiam planui įgyvendinti, natūralu, reikia lėšų, todėl moteris pradėjo ieškoti finansavimo. Salonui įrengti, reikalingiems baldams ir interjero detalėms įsigyti reikiamų lėšų moteris gavo iš Akademinės kredito unijos. Sėkmės paslaptis, pasak verslininkės, paprasta – artimųjų ir draugų palaikymas. Be jų, nieko nebūtų buvę. Tiesa, vienas svarbiausių dalykų ir tikėjimas savo idėja, tada viskas atrodo kur kas lengviau. Daugiau apie UAB „Puikio“ galite rasti čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.