Kviečiame finansinius reikalus tvarkyti nuotoliniu būdu ir į Akademinės kredito unijos skyrių vykti tik esant būtinybei

Dėl šalyje paskelbto karantino ir siekdami maksimaliai sumažinti COVID-19 viruso grėsmę bei imdamiesi prevencinių veiksmų, norime užtikrinti Jūsų ir darbuotojų saugumą, todėl kviečiame finansinius reikalus tvarkyti nuotoliniu būdu ir nevykti į klientų aptarnavimo skyrių.

Iki balandžio 27 d. keičiamas klientų aptarnavimo pobūdis unijos skyriuje:

  • Klientai, pageidaujantys įnešti arba išsigryninti pinigus, atlikti mokėjimus ar gauti kitas bankines paslaugas, į unijos skyriaus patalpas bus įleidžiami tik po 2-3;
  • Klientai, pageidaujantys pasikonsultuoti dėl įvairių tipų kreditų, bus aptarnaujami tik tel. ar el. paštu. Vadybininkų kontaktus visuomet rasite aku.lt/kontaktai skiltyje;
  • Siekdami minimizuoti operacijų grynaisiais pinigais kiekį, laikinai nustatėme nemokamo išgryninimo iš atsiskaitomosios sąskaitos limitą – 1.000 Eur/mėn.

Rekomenduojame, esant galimybei, rinktis elektroninius klientų aptarnavimo kanalus: kasdienes operacijas atlikti per el. bankininkystę, esant klausimams skambinti į unijos skyrių, norint atlikti grynųjų pinigų operacijas – rinktis bankomatų paslaugą.

Taip pat norime atkreipti jūsų dėmesį, kad atsižvelgiant į viruso plitimo būdus, rekomenduojame vengti grynųjų pinigų ir rinktis bekontaktį atsiskaitymą. Jeigu visgi naudojatės bankomatu, kurie yra reguliariai dezinfekuojami, mūvėkite pirštines arba vėliau nepamirškite nusiplauti rankų.

ĮEITI Į UNIJOS PATALPAS BE APSAUGINĖS VEIDO KAUKĖS GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA!

Susisiekite su mumis

Internetu

El. paštu: info@aku.lt

Mūsų konsultantai pasirengę Jums padėti.

Skambinkite (darbo val. I-V 9:00-17:00)

+370 686 53542, +370 37 408 555

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.