Informacija apie komisinio atlygio ataskaitą

Vykdydami LR Mokėjimo įstatymo 62 str. reikalavimus, informuojame, kad parengta(-os) Komisinio atlyginimo ataskaita(-os) už 2021 metus. Komisiniu atlyginimu vadinami mokesčiai, kuriuos Unija taiko už teikiamas paslaugas, pagal paslaugų įkainius. Komisinio atlyginimo ataskaitoje nurodyta, kiek pagal Unijoje taikomus įkainius, nariai/klientai 2021 metais sumokėjo komisinių mokesčių už paslaugų naudojimąsi 2021 metais.

Atkreipiame dėmesį, jog Komisinio atlyginimo ataskaita yra suformuojama kiekvienai nario/kliento turimai mokėjimo sąskaitai atskirai ir yra nemokama. Ataskaita(-os) už praėjusius kalendorinius metus yra parengiama(-os) iki sekančių metų pirmojo ketvirčio pabaigos. Nutraukus Sąskaitos sutartį, Komisinio atlyginimo ataskaita pateikiama už laikotarpį nuo kalendorinių metų pradžios iki Sąskaitos sutarties nutraukimo dienos.Dėl informacijos, kaip Unijos nariai/klientai gali gauti Komisinio atlyginimo ataskaitą(-as) už 2021 metus, susisiekite tel. +370 686 53542 arba el. paštu info@aku.lt.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.