Ilgametė patirtis – kokybės garantas

Artėjantis pavasaris – ypatingas metas. Atgimsta, sužaliuoja gamta, žmonės pradeda galvoti apie artėjančias atostogas. Ta proga susitikome su Akademinės kredito unijos nariu Audriumi Būda, vienu iš įmonių grupės Eura vadovu.

Eura1

Eura - viena iš seniausių kelionių organizatorių Lietuvoje, kurios veikla pradėta dar 1991 m. Kaip pasakoja mūsų narys Audrius, pati verslo užuomazga prasidėjo dar 1988 metais, kai vyko kooperatyvų steigimasis, buvo pradėtos organizuoti „komercinės kelionės“, atsirado poreikis kooperatyvų produkciją išvežti į buvusias tarybų sąjungos šalis bei į kitas Rytų Europos valstybes. Vykdant šią veiklą, buvo pradėtos organizuoti ir turizmo kelionės, kurios iki dabar yra pagrindinė įmonių grupės veikla. Šiuo metu įmonių grupę sudaro trys kompanijos: UAB Eura (kelionių organizatorius iš Lietuvos), UAB Eura Travel (kelionių organizatorių iš užsienio į Lietuvą) ir UAB Eura transportas (transporto nuoma, servisas, bei prekyba transportu).UAB Eura šiuo metu specializuojasi siūlydama temines keliones (Alaus, sūrio kelias, Aukštaitijos kraštas, Žemaitijos dvarai, Panemunės kelias, Šviesų festivalis Rygoje, Saremos maisto festivalis ir kt.), taip pat organizuoja keliones kolektyvams pagal individualius jų pageidavimus ir šiuo metu y

Eura2

ra tarp lyderių iš tokio tipo kelionių organizatorių Lietuvoje. Be šių kelionių įmonė gali pasiūlyti pažintines keliones po Lietuvą ir Europą. Turėdama 25-erių metų patirtį Eura įmonių grupė gali parengti Jums tinkamiausius maršrutus, suderindami poilsį, nuotykius, naujus potyrius bei gerą kainą.Norime pasidžiaugti, kad mūsų narys Andrius Būda ir jo įmonių grupė prioritetą teikia Lietuviškoms paslaugoms ir yra vienas iš tų, kuris aktyviai naudojasi Akademinės kredito unijos paslaugomis nuo 2008 m. Akademinė kredito unija didžiuojasi savo narių tarpe turėdama tokį lojalų klientą. Daugiau informacijos apie Eura įmonių grupę rasite internetiniame puslapyje www.eura.lt

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.