Hobis tapęs verslu

Laipiojimas – Ingos Kupetytės-Bunevičienės, ir trijų jos bendraminčių pomėgis nuo studijų laikų. „Kad nereikėtų dirbti, nusprendėme daryti tai, ką iš tiesų mėgstame“, – kaip kilo mintis hobį paversti verslu pasakojo laipiojimo centro „Miegantys drambliai“ įkūrėjai. Dabar AKU narės ir kolegų įkurtas laipiojimo centras – vienas iš didžiausių ir moderniausių boulderingo (lipimo rūšis) salių Lietuvoje, o vienas svarbiausių idėjos autorių tikslų – pakviesti žmones aktyviai leisti savo laisvalaikį.

„Všį „Miegantys drambliai“ su bendraminčiais įkūrė Inga Kupetytė–Bunevičienė. Aš pradėjau sportuoti minėtame klube ir jame sutikau būsimą vyrą, o vėliau laipiojimo centro veiklą pradėjom vystyti keturiese“

, – pirmuosius žingsnius prisiminė AKU narė. "Taigi iš pradžių pasistatėme salytę savo ir klubo narių poreikiams“, – apie hobio virtimą verslu pasakojo moteris.Všį „Miegantys drambliai“ buvo įkurta 2007-aisiais, o po kone 7 metų veiklos klubo nariai bendraminčiai išsikėlė tikslą tapti didžiausia ir moderniausia boulderingo laipiojimo sale Lietuvoje. Pirmas žingsnis užsibrėžtų siekių link – 2013 metų pabaigoje įsteigta nauja įmonė UAB „Laipiojimo centras“.

Laipiojimu nuo studijų laikų susižavėję bendraminčiai teigė, kad Lietuvos verslininkams galvą labiausiai tenka pasukti tada, kai pamato poreikį plėstis. Iš kur gauti investicijų? Akademinė kredito unija suteikė galimybę gauti kreditą, kuriuo pasinaudoję su kolegomis įsigijo būtinas medžiagas ir inventorių, reikalingą „Laipiojimo centro“ sienų įrengimui. „Tai mums buvo labai svarbi pagalba, kuri padėjo verslui startuoti“, – pridūrė vienas laipiojimo centro įkūrėjų. Daugiau apie "Laipiojimo centrą" galite rasti galite čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.