Finansiniais parteriais pasirinko Akademinę kredito uniją

Pasaulyje sparčiai populiarėjantis bendradarbystės centrų (angl. co-working hub) steigimo bumas neaplenkia ir Kauno. Iki šiol šiame mieste veikė tik viena tokia erdvė, dabar į šią rinką ateina dar vienas dalyvis, kuris jau planuoja naujo tinklo plėtrą Lietuvoje ir JAV.

algirdas-pukis

Nuo 2017 m. sausio vidurio Kauno centre  pradeda veikti naujai kuriamo tinklo „Happspace“ bendradarbystės centras. Šio centro valdytojai – aktyvūs mūsų nariai, Pukių šeima bei jos valdoma NT vystymo AB „Agathum“.

„Happspace“ bus atidarytas Kaune, Laisvės alėjoje, įsigytose patalpose per du aukštus. Šis centras užims 555 kv. m plotą, čia bus sukurta 100 darbo vietų. „Happspace“ taip pat bus patalpos konferencijoms, poilsiui, pokalbiams telefonu, čia veiks virtuvė, dušas. Centras veiks visą parą.

Anot AKU nario Algirdo Pukio, naujoje darbo erdvėje bus laukiama įvairių specialistų: dizainerių, fotografų, rinkodaros, viešųjų ryšių specialistų, renginių planuotojų, verslo konsultantų, buhalterių, teisininkų, tinklaraštininkų, vestuvių organizatorių ir kitų profesijų atstovų.

Kaip teigia įmonės vadovas, toks projektas pasirodė patrauklus: „Kaune dar nepakankami išnaudota bendradarbystės erdvių niša, taip pat pavyko rasti tinkamoje vietoje esančias patalpas“.

AKU nario teigimu, pirmasis

happspace

„Happspace“ – bandomasis, žvalgybinis projektas. Vėliau pagal jo pavyzdį planuojama steigti kitus tokio tipo centrus. Prieš imantis „Happspace“ projekto, buvo atliekama laisvai samdomų ir mažų įmonių darbuotojų apklausa, tiriama, kokie yra jų darbo erdvės poreikiai. Pagal tai buvo  brėžiamas naujojo bendradarbystės centro vaizdas.

Algirdas sako: „sukurti įkvepiančią darbo erdvę - ne vienintelis mūsų tikslas. Norime, kad vystydami verslą ir augdami klientai, gautų ir profesionalią teisinę pagalbą, patarimus finansų klausimais bei patikimus finansinius partnerius, kuriais pasirinkome Akademinę kredito uniją.

Daugiau informacijos apie AKU partnerius , „Happspace“ bendradarbystės, centrą rasite čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.