Euras Akademinėje Kredito Unijoje

Europos sąjungos atstovai oficialiai pakvietė Lietuvą tapti eurozo

2010-05-14-Euros

nos nare nuo 2015 m. sausio 1 dienos. Čia rasite svarbiausius faktus apie bendrąją eurozonos valiutą, taip pat mūsų rekomendacijas, kaip paprastai ir patogiai pasiruošti eurui.Akademinė Kredito Unija, kartu su devyniomis kitomis kredito unijomis nuo 2015 m. sausio 1 dienos dalyvauja grynųjų litų neatlygintino keitimo į eurus projekte. Bet kuris asmuo, nepriklausomai nuo to, ar jis yra AKU narys, galės pasikeisti litus į naujają valiutą - eurus. Vienos keitimo operacijos limitas vienam asmeniui per dieną - 1000 Eurų (3452,80 Lt).

10 svarbiausių faktų apie euro įsivedimąDažniausiai užduodami klausimai (DUK)Laukiami kredito unijos finansinių paslaugų pokyčiai po euro įvedimo dienos

eurokalendorius

Sužinokite daugiau:

info

Finansų ministerijos nemokama euro telefono linija 8 800 34528 septynias dienas per savaitę nuo 8 iki 18 val. Arba internetiniuose portaluose www.euro.lt arba www.euras.lt

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.