Drauge su Akademine kredito unija įgyvendintos svajonės

„Alkanas svečias“ visai neseniai realybe pavertė ilgai brandintą svajonę – atidarė maisto furgoną „Meet4meat“. Prie spartesnio planų įgyvendinimo prisidėjo ir Akademinė kredito unija.

Vis pritrūkdavo drąsos

„Alkano svečio” įkūrėja Gintarė Stirbytė pasakoja, kad idėją kurti verslą turėjo seniai, bet vis pritrūkdavo drąsos arba lėšų įgyvendinimui. Sužinojusi apie Akademinę kredito uniją, Gintarė nesitikėjo, kad viskas vyks taip greitai. „Turėti savo verslą – nemažas vargas, turi daug ką paaukoti, bet vis tiek ryžomės ir judame toliau”, – pasakoja G. Siurblytė.

„Meet4meat” furgoną galite rasti V. Brazdžionio gatvėje 18, netoli „Depo” prekybos centro. Gintarė pasakoja, kad pirminė furgono vieta turėjo būti kitur, bet, kaip dažnai pasitaiko suplanavus vienaip, galutinis variantas būna kitoks. Dabar verslininkė džiaugiasi, kad esama vieta puikiai tinka.

Pranoko lūkesčius

Gintarė pasakoja,

kad verslo startas pranoko visus lūkesčius: „Visi procesai su Akademine kredito unija vyko labai sklandžiai, aiškiai“. Į Akademinę kredito uniją „Alkanas svečias“ kreipėsi praėjusių metų lapkričio viduryje, o visi procesai buvo užbaigti jau po poros savaičių.

„Bendravome su vadybininke Roberta, kuri labai pagelbėjo: kantriai pasakojo, kaip vyksta procesai, nesupratus, aiškino dar kartą“, – apie bendradarbiavimą pasakoja G. Stirbytė.

Verslo įkūrėja dalijasi, kad pasiruošimo darbų metu ją skatino ir palaikė mama, kuri taip pat prisideda prie Gintarės ir jos vyro verslo. „Kartu su mama kūrėme receptus, ji nuolat mane motyvavo, pati turi daug patirties maisto gamyboje, todėl labai mums padėjo“, – dalijasi Gintarė.

Tinkamas pasirinkimas

Kuriant verslą reikia priimti nemažai svarbių sprendimų, kiekvienas jų gali lemti verslo sėkmę. Gintarė džiaugiasi, kad pasirinko Akademinę kredito uniją: „ir sąlygos, ir palūkanos tikrai nesikandžioja – paskolą gavome net su mažesnėmis palūkanomis, negu tikėjomės“.

Visi derinimo darbai vyko elektroniniu paštu ir telefonu – Gintarė sako iš pradžių bijojusi, kad tai apsunkins procesus, bet išties buvo atvirkščiai – viskas vyko labai greitai ir sklandžiai. „Akademinė kredito unija suteikė galimybę įgyvendinti svajonę pačiomis geriausiomis sąlygomis,“ – dalijasi verslininkė.

Daugiau rasite čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.