AKU valdybos narys - ekspedicijos „Misija į Sibirą“ komandos vadovas

Kiekvienais metais į Sibirą tvarkyti lietuvių tremtinių vykstanti jaunuolių komanda jau užbaigė šių metų ekspedicijos tikslą – sutvarkė didžiausias lietuvių tremtinių k

Arnoldas Fokas

apines Sibire, Igarkoje, kuriai vadovavo Akademinės kredito unijos valdybos narys Arnoldas Fokas. “Nuveikėme įspūdingą dalyką. Pats netikėjau, kad mes galime tai padaryti, ypač kai pamačiau, kaip tos kapinės atrodo”, - palikus Igarką ir netoli jos įsikūrusią “Misija Sibiras” stovyklą kalbėjo ekspedicijos vadovas Arnoldas Fokas. "Žinojau, kad kapinių situacija ir padėtis yra prasta, bet nesitikėjau, kad tokia prasta bus. Pamatęs kapines supratau, kad bus sudėtinga čia mums. Tikrai buvo nelengva: buvo kas pirmas dienas dirbo, dirbo, o vėliau neliko jėgų, trūko poilsio. Žmonės tikriausiai nėra pripratę prie tiek daug fizinio darbo. Visai kita yra dirbti sunkiai vieną ar pora dienų, o čia viskas užsitęsė savaitę”, - pasakojo Arnoldas.

Džiaugemės, kad AKU narys yra tikras Lietuvos patriotas. Daugiau apie “Misija Sibiras” galite rasti čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.