AKU nario naujos klinikos "Amber Esthetic" surengtoje šventėje žinomos moterys ryžosi tam ko niekada nedrįso

Vėlus antradienio vakaras, AKU nario Audriaus Mikalausko klinikoje „Amber Esthetic“ apsilankiusiems svečiams įsimins ne tik dėl pirmą kartą ragautų prabangiųjų juodųjų eršketų ikrų bei rankų darbo desertų, bet ir dėl galimybės pabendrauti su vienu žinomiausiu Europoje savo srities profesionalu, plastikos chirurgu, profesoriumi Ali Juma.

Kaip rašoma AKU nario pranešime spaudai, proga pasikonsultuoti ir realiai patirti grožio meistro atliekamų procedūrų efektyvumą pasinaudojo net keturios žinomos Lietuvos moterys. Lazerinės ir estetinės dermatologijos bei plastinės chirurgijos klinikoje „Amber Esthetic“ rengtoje šventėje viešėjusi Inga Budrienė neslėpė ilgai svarsčiusi, ar ryžtis pastaruoju metu dailiosios lyties atstovių itin pamėgtoms hialurono užpildo terapijoms. „Tai, ko nežinai - ir domina, ir baugina. Nenutuoki, koks bus efektas, ar maloni procedūra. Bet dabar galiu nedvejodama pasakyti – rezultatu esu labai patenkinta! Tai man tarsi išankstinė gimtadienio, kurį švęsiu po kelių savaičių, dovana!“, – patikino I. Budrienė.

Paryškinti savo lyg ir nepriekaištingus veido bruožus taip pat nusprendė dainininkė Gabrielė Rutkauskienė – Vasha. „Daug buvau girdėjusi apie hialurono užpildus. Matyt, esu per daug smalsi, kad tiesiog patikėčiau kitų žodžiais. Labai norėjau išmėginti, kaip iš tiesų viskas vyksta bei turėti savo nuomonę“, – pasakojo pašnekovė.

Ali Juma šventinį vakarą atlikti „užduotis“ padėjo ir klinikos meistrai – gydytoja dermatologė Lina Mikalauskienė ir plastikos chirurgas Jamil Hayek. Jais pasitikėjo ir dainininkė Mia. Tiesa, ji neslėpė prieš tai pasidomėjusi ne tik procedūrų aprašymais, bet ir jas atliekančių specialistų biografijomis. Pastarosios ir tai, kad naujojoje Kauno klinikoje dirba tik medicininį išsilavinimą turintys specialistai, jai suteikė pasitikėjimo. „Na, raudonam kilimui tikrai pasiruošiau“, – šypsodamasi užsiminė garsi moteris. Tarp renginio svečių buvo galima išvysti ir Liną Bražinskaitę Tupikovskienę, Rasą Kaušiūtę, Mindaugą Mickevičių – Mino, Artūrą Orlauską su žmona Edita, Kęstutį Lekecką, Redą Matuliauskaitę, Karolį Murauską, Saulių Skambiną, Ritą ir Marių Sekmokus, Gintę Ramutytę bei kitus.

Akademinės kredito unijos nario estetinės dermatologijos klinika įsikūrusi ramioje, tačiau strategiškai patogioje Kauno vietoje, žalumos ir medžių apsuptyje. „Grožio klinika teikia ne tik estetinės dermatologijos paslaugas, čia atliekamos ir lazerių procedūros bei kosmetologinės procedūros. Džiaugiamės, kad galime būti ta vieta, kur klientai sugrįžta norėdami nors trumpam pabėgti nuo šurmulio, atsipalaiduoti, palepinti savo kūną, pasimėgauti ramybės akimirkomis ir pasisemti energijos“ – sako narys Audrius Mikalauskas.

Daugiau apie Amber Esthetic galite rasti čia.

Šaltinis delfi.lt

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.