AKU narės plėtros taikinys – autobusų stotys

Akademinės kredito unijos finansuojama įmonė UAB „Juviga“, valdanti tinklą „101 kepyklėlė“, šiemet tikisi pasiekti trečdalį simbolinio tikslo – įkurti 101 prekybos vietą Lietuvoje bei laikosi naujos plėtros krypties kurtis modernizuojamose autobusų stotyse.

Dvi naujausios parduotuvės atidarytos Kauno ir Alytaus autobusų stotyse. Šiemet gavus iš AKU finansavimą planuojama kepyklėles įkurdinti ir atnaujinamose Prienų ir Vilkaviškio autobusų stotyse.

„Autobusų stotyse judėjimas yra nuolatinis, keleiviai, vairuotojai apsiperka, važiuoja, ieško užkandžių. Todėl ten turime formuoti kitokį asortimentą – mažiau saldžių kepinių, daugiau užkandžių, – vardija p. Armalienė. – O prekybos centruose pagyvėjimą jaučiame tik vakare, kai žmonės ateina apsipirkti po darbo.“ Dar vienas prekybos autobusų stotyse pranašumas, p. Armalienės teigimu, yra tai, kad keliaujantys autobusais „101 kepyklėlės“ produkciją išvežioja po visą Lietuvą ir supažindina su gaminiais tų miestų, kuriuose kepyklėlių nėra, valgytojus. Verslininkės teigimu, vėliau iš tų miestų sulaukiama ir pasiūlymų nuomotis patalpas prekybai.

„Klientai, važinėdami po Lietuvą, skleidžia žinią apie mūsų produkciją, veža jos paragauti į kitus miestus. Vėliau iš ten sulaukiame pasiūlymų, pavyzdžiui, neseniai mus kvietė į Klaipėdą, bet kol kas minčių kurtis ten neturime, nes artimiausia kepykla nuo Klaipėdos yra Raseiniuose, – sako p. Armalienė. – Plėstis iš dalies pagal nuomotojų pasiūlymus pasiteisina. Pavyzdžiui, prieš atidarydami kepyklėles Alytuje manėme, kad ten didelis nedarbas, sparčiai mažėja gyventojų. Tačiau turime ten 4 taškus, radome 20 gerų darbuotojų ir nejaučiame apyvartos mažėjimo, vadinasi, pirkėjams produkcija tinka.“

Daugiau apie AKU narę galite rasti čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.