Akademinė kredito unija klientus aptarnauja tik iš anksto užsiregistravus

Norime informuoti, kad dėl nustatytų kelių COVID-19 atvejų Akademinėje kredito unijoje klientai bus aptarnaujami tik iš anksto užsiregistravus telefonu +370 686 53542.

Po nustatytų atvejų unijos patalpos buvo dezinfekuotos, Jus aptarnaus darbuotojas neturėjęs sąlyčio su sergančiais žmonėmis.

Taip pat dėl vis labiau plintančio COVID-19 viruso bei siekdami maksimaliai sumažinti viruso grėsmę bei imdamiesi prevencinių veiksmų, norime užtikrinti Jūsų ir darbuotojų saugumą, todėl kviečiame finansinius reikalus tvarkyti nuotoliniu būdu ir nevykti į klientų aptarnavimo skyrių.

Keičiamas klientų aptarnavimo pobūdis unijos skyriuje:

  • Klientai, pageidaujantys pasikonsultuoti dėl įvairių tipų kreditų, bus aptarnaujami tik tel. ar el. paštu. Vadybininkų kontaktus visuomet rasite aku.lt/kontaktai skiltyje;
  • Siekdami minimizuoti operacijų grynaisiais pinigais kiekį, laikinai nustatėme nemokamo išgryninimo iš atsiskaitomosios sąskaitos limitą – 1.000 Eur/mėn.

Rekomenduojame, esant galimybei, rinktis elektroninius klientų aptarnavimo kanalus: kasdienes operacijas atlikti per el. bankininkystę, esant klausimams skambinti į unijos skyrių, norint atlikti grynųjų pinigų operacijas – rinktis bankomatų paslaugą.

Atsižvelgdami į SAM rekomendacijas informuojame:

  • Nerekomenduojama lankytis rizikos grupės asmenims (vyresnio nei 60 m. amžiaus asmenims ir (arba) sergantiems lėtinėmis ligomis, nurodytomis sunkių lėtinių ligų, dėl kurių ekstremalios situacijos ar karantino laikotarpiu asmeniui išduodamas nedarbingumo pažymėjimas, sąraše);
  • Lankantis patalpose būtina laikytis asmens higienos taisyklių (rankų higiena, kosėjimo, čiaudėjimo etiketas ir kt.);
  • Neaptarnaujami lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių ( pvz., karščiavimas, sloga, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.).

ĮEITI Į UNIJOS PATALPAS BE APSAUGINĖS VEIDO KAUKĖS GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA !

Susisiekite su mumis

Internetu

El. paštu: info@aku.lt

Mūsų konsultantai pasirengę Jums padėti.

Skambinkite (darbo val. I-V 9:00-17:00)

+370 686 53542

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.