Pranešimas dėl lėšų ir indėlių saugumo

Šiuo metu visas pasaulis akylai stebi įtemptą situaciją Ukrainoje, šalys ne tik deklaruoja palaikymą, bet ir imasi sankcijų Rusijai. Natūralu, kad vykstant tokiems pokyčiams, kyla papildomų klausimų. Šių dienų įvykių kontekste daugybė žmonių jaudinasi dėl savo ir asmeninių lėšų saugumo, todėl patikiname, jog Akademinė kredito unija dirba įprastu režimu, visos unijų funkcijos ir paslaugos teikiamos įprasta tvarka.

Taip pat papildomai pažymime, jog Lietuvoje registruotose kredito įstaigose laikomi indėliai yra apdrausti valstybinių indėlių ir investicijų draudimu sumai iki 100 tūkstančių eurų. Toks draudimas galioja kiekvienam indėlininkui, kiekvienoje kredito įstaigoje, įskaitant ir Akademinę kredito uniją.

Akademinė kredito unija laikosi nustatytų taisyklių, vietinių ir tarptautinių susitarimų ir teisės aktų, glaudžiai bendradarbiauja su Lietuvos banku. Mes ir toliau atidžiai stebime situaciją, kad užtikrintume, jog mūsų rizikos valdymo sistema išliktų stabili ir veiktų tinkamai, atsižvelgiant į iškilusias aplinkybes. Klientus informuojame apie visus jiems aktualius pokyčius, taip pat papildomai konsultuojame visais jiems rūpimais klausimais. Taip pat atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu labai svarbu vadovautis oficialiais ir patikrintais informacijos šaltiniais.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.