AKU narys nišą savo verslui įžvelgė švęsdamas Naujuosius metus

Akademinės kredito unijos narys Uosis Sturys kartą su draugais švęsdamas Naujuosius metus pasigedo aktyvių pramogų. Taip gimė mintis pačiam rengti mūšius programuojamais lazeriniais šautuvais. Ir – ši verslo idėja pasiteisino.

Lazerinius šautuvus AKU narys U.Sturys pastebėjo JAV atlikdamas darbo praktiką, kurios metu pastebėjo, kad ten vaikai su tėvais laksto kiemuose apsiginklavę lazeriniais šautuvais ir žaidžia karą. Tiesa, tada mintis teikti lazerių mūšio paslaugą Lietuvoje dar nebuvo kilusi.

U.Sturys nišą savo verslui įžvelgė, kai su draugų kompanija šventė Naujuosius metus sodyboje, o kitą dieną visiems norėjosi aktyvių pramogų. "Pirma mintis buvo dažasvydis, tačiau nenorėjome terlioti medžių. Tada ir prisiminiau apie JAV populiarius lazerinius šautuvus, kurie Lietuvoje tada dar nebuvo plačiai žinomi", – pasakojo U.Sturys.

"Dabartinį verslą pradėjau dar dirbdamas tarptautinėje įmonėje, kuri gamina ir nuomoja įrangą koncertams. Iš pradžių nusipirkau lazerinių specialia kompiuterine programa valdomų šautuvų. Vėliau iš Kinijos parsisiunčiau pripučiamas kliūtis žaidimo salei", – sakė U.Sturys.

Iš pradžių narys nuomojo per 200 kv. metrų buvusios gamyklos salę Šančiuose, o paskui persikėlė į dvigubai erdvesnes patalpas Varnių gatvėje. "Čia yra ne tik salė mūšiams, bet ir atskira patalpa švęsti tėvams, kurie perka paslaugą gimtadienius švenčiantiems vaikams", – teigė verslininkas.

Dabar jau savo pramogas įmonė Lazertronas teikia ne tik Kaune, bet ir Klaipėdoje bei Šiauliuose.

Tokiai veiklai įgyvendinti reikia lėšų, todėl vyras ieškojo finansavimo. Įrangai bei tolimesnei paslaugų plėtrai į kitus miestus lėšų gavo pasinaudojęs Akademinės kredito unijos finansavimu.

„Mes stengiamės būti inovatyvi įmonė, ne tik pirmi Lietuvoje pasiūlėme rengti mūšius lazeriniais šautuvais, bet ir vieni iš pirmųjų įsidiegėme automatinę rezervacijos sistemą, kai už paslaugas atsiskaitoma iš anksto“, - teigia AKU narys.

Daugiau rasite čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.