Mielieji, mums jau 23 - eji!

Žmogui – tai pati jaunystė, polėkis ieškoti gyvenimo kelių ir naujų patirčių, o mums, bendruomeniškai finansų organizacijai – tai branda ir neįkainuojama patirtis. Branda, nes mes žinome savo kelią, žinome savo tikslus ir nesiblaškydami žingsnis po žingsnio einame link jų. Einame kartu su jumis, mūsų bendruomenės nariais. Patirtis leidžia mums priimti teisingus, pamatuotus sprendimus, padėti savo klientams daryti verslus ar įsigyti svajonių būstą. Šis laikas visiems nelengvas, pilnas pavojų ir nežinomybės, bet mes esame tas petys į kurį jūs galite atsiremti, jei jūsų dangų temdo didesni ar mažesni finansinių iššūkių debesėliai. Gražaus savaitgalio ir likite saugūs namuose!

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.