Ieškome kreditų administratorės (-iaus)

Akademinė kredito unija, viena sparčiausiai augančių Unijų visoje šalyje, ieško kreditų administratorės (-iaus) darbui Kaune.

Šioje pozicijoje:

Atliksi juridinių ir fizinių asmenų nuolatinę kreditų stebėseną; Vykdysi Unijai  įkeisto turto draudimo dokumentų kontrolę; Perduosi informaciją į PRDB, SAIS ir kitas duomenų bazes; Vykdysi kreditų sutarčių ir kreditų išmokėjimo tvirtinimą; Vykdysi skolų monitoringą, kontrolę ir administravimą; Užtikrinsi kreditų suteikimo sąlygų įgyvendinimą; Atliksi užtikrinimo priemonių vertinimą;Vizuosi kreditų sutartis.

Tau patiks dirbti Kreditų administratore  (-ium), jeigu:

Mėgsti taisykles ir tvarką;Administravimas, dokumentų tvarkymas yra tavo stiprioji sritis.

Tu esi ta/tas, kurios (-io) ieškome, jeigu:

Esi atsakinga (-as) ir nuosekli (-us); Esi pozityvi (-us),  organizuota (-as) ir greita (-as);Turi aukštąjį išsilavinimą (privalumas – finansų srityje); Didelis privalumas  - darbo patirtis kreditavimo sektoriuje.

Mes siūlome

Prisijungti  prie draugiškos ir ambicingos komandos;Konkurencingą ir aiškią atlygio sistemą; Galimybę kurti ir įgyvendinti idėjas kartu. CV siųskite adresu  info@aku.ltTelefonas pasiteiravimui +370 37 408 557

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.