Informacija dėl informacinės sistemos

Siekiant užtikrinti dar kokybiškesnį kredito unijos paslaugų teikimą norime informuoti, jog šių metų liepos mėn. bus keičiama informacinė sistema, todėl kviečiame iš anksto susipažinti su laukiančiomis permainomis:

  • LKU internetinės bankininkystės sistema i-unija, kuria naudojatės šiuo metu, bus keičiama į KREDA grupės internetinę bankininkystės sistemą e.kreda;
  • Jūsų turima LKU Maestro ir/ar LKU Mastercard mokėjimo kortelė bus keičiama į naują KREDA Mastercard kortelę ( tuo atveju, jei Jums pernai nebuvo siųstas pranešimas apie pagamintą HERCUS Mastercard kortelę).
  • pradės veikti Jūsų turimos HERKUS Mastercard kortelės.

INFORMACIJA, AKTUALI VISIEMS i-unija NAUDOTOJAMS

Naujoje e.kreda internetinėje bankininkystėje Jūs ir toliau galėsite atlikti visas kasdienes ir Jums įprastas operacijas: pervesti pinigus į savo ar kitas sąskaitas, matyti informaciją apie Jūsų sąskaitos likučius ir pinigų judėjimą.

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad:

  • į internetinės bankininkystės e.kreda sistemą bus perkelti visi Jūsų duomenys;
  • Jūsų atsiskaitomosios sąskaitos numeris nesikeis. Atsiskaitomosios sąskaitos sutarties persirašyti nereikės;
  • prisijungimai prie naujos sistemos bus galimi mobiliuoju parašu ir SMS žinute. Jei Jūs neturite mobilaus parašo, ir norėsite juo naudotis prisijungdami prie e.kreda internetinės bankininkystės, maloniai prašome kreiptis į Jums mobiliojo ryšio paslaugas teikiantį operatorių;
  • greitu metu elektroniniu paštu Jus informuosime apie prisijungimų prie internetinės bankininkystės atnaujinimo būdus, turimų internetinės bankininkystės paslaugų teikimo sutarčių persirašymą, kortelių pakeitimus bei kitus reikalingus atlikti svarbius veiksmus, susijusius su jau minėtais pokyčiais.

INFORMACIJA, AKTUALI MOKĖJIMO KORTELIŲ TURĖTOJAMS

Iki šiol Jūsų turėta LKU Maestro ir/ar LKU Mastercard mokėjimo kortelė nuo planuojamų įgyvendinti informacinės sistemos pokyčių dienos nustos veikti, todėl:

  • Jei nesate kortelės HERKUS Mastercard turėtojas, LKU Maestro ir/ar LKU Mastercard bus keičiama į naująją KREDA Mastercard kortelę;
  • Jei esate kortelės HERCUS Mastercard turėtojas, nuo informacinės sistemos pokyčių įgyvendinimo dienos bus sukurtas pilnas HERCUS Mastercard kortelės funkcionalumas.

Kviečiame susipažinti su aktualia kortelių KREDA Mastercard ir HERKUS Mastercard informacija esančia žemiau.

KREDA Mastercard

  • Kortelė turės naują numerį, tačiau kortelės sąskaitos numeris nesikeis.
  • Visas pinigų likutis, esantis Jūsų dabartinėje kortelės sąskaitoje, bus perkeltas į naująją KREDA Mastercard kortelę.
  • Jei Jums yra suteiktas kredito limitas kortelės sąskaitoje, Jūs ir toliau galėsite juo naudotis.
  • Nauja kortelė bus pagaminta nemokamai ir gausite atskirą pranešimą apie galimybę atsiimti kortelę kredito unijos biure Jums patogiu metu.

HERCUS Mastercard

  • Kortelė turės naują numerį, tačiau kortelės sąskaitos numeris nesikeis.
  • Visas pinigų likutis, esantis Jūsų dabartinėje kortelės sąskaitoje, bus perkeltas į HERCUS Mastercard kortelę.
  • Su kortele nuo šiol galėsite atsiskaityti už prekes ir paslaugas, išimti grynuosius pinigus bankomatuose ir unijos kasose bei atsiskaityti internete.
  • Jei esate praradęs HERCUS Mastercardkortelę arba pasibaigęs jos galiojimo laikas, kviečiame atvykti pas mus Jums patogiu metu ir mes pasirūpinsime naujos KREDA Mastercard kortelės išdavimu.
  • Jei neatsiliepėte į praėjusiais metais siųstą pranešimą dėl HERCUS Mastercard kortelės atsiėmimo, maloniai kviečiame atvykti į kredito uniją iki šių metų liepos mėn. ir atsiimti pagamintą kortelę.

Apie tikslią datą, kada bus keičiama informacinė sistema ir atliekami aukščiau paminėti pakeitimai, informuosime papildomai elektroniniu laišku.

Išsamiau apie elektroninės bankininkystės ir mokėjimo kortelių pokyčius galite sužinoti susisiekę su mumis telefonais 8 686 53542, 8 37 408555, elektroniniu paštu info@aku.lt ar parašydami žinutę per i-uniją.

Iš anksto atsiprašome už nepatogumus.

ESAME ARČIAU JŪSŲ!

Akademinės kredito unijos administracija

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.