AKU šeimų diena

Ar kada teko matyti viename renginyje kelias valandas nepertraukiamo veiksmo danguje bei ant žemės?

2019 m. gegužės 10 - ąją "AKU Šeimų dienoje" pamatysite aviacijos šou, dronų lentynes, sportinių automobilių ekspoziciją, karinės technikos pristatymą ir daug daugiau, o mažuosius dalyvius laukia nepamirštamus įspūdžius sukeliantys batutai, mokslininkų šou, “Miegantys drambliai” laipiojimo siena bei daug kitų linksmybių.

Ar teko matyti Lietuvoje sukurtus formulių bolidus?

Jų – net trys! Puiki proga apžiūrėti akademinio jaunimo sukurtus unikalius eksponatus ir sužinoti apie juos plačiau iš pačių inžinierių. Jei sportinius automobilius dažniausiai matote tik tas kelias akimirkas pralekiančius lenktynių trasoje, „Šeimų diena 2019“ kviečia savo autosporto favoritus sutikti gyvai specialioje ekspozicijoje.

Lenktynininkai pasirengę išdalinti galybę autografų ir atsakyti net į pačius smalsiausius klausimus. Kontrastą šiuolaikinei technikai pasiūlys retro automobilių entuziastai ir Lietuvos kariuomenės atstovai su savo parengta gyva galerija. Lietuvos aviacijos muziejaus ir Simuliatorių akademijos pramogos, Kauno policijos ir Automobilių kelių direkcijos paviljonai su edukacinėmis veiklomis užtikrins turiningą laiką ne tik vaikams, bet ir visiems namiškiams.

Taigi ne tik šeimos, bet ir pavieniai „benzingalviai“ gegužės 10 dieną nuo 16 val. renkasi „Nemuno žiede“, pirmąkart istorijoje vyksiančioje „ AKU Šeimų dienoje“!

Bilieto kaina visai šeimai 10 eurų.

Daugiau apie renginį čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.