Stabdomas vienas iš trijų galiojančių kvietimų teikti paraiškas paskolų palūkanoms kompensuoti

UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ („Invega“) nuo 2019 m. vasario 6 d. stabdo kvietimą teikti paraiškas pasinaudoti visuotinės dotacijos priemone „Dalinis palūkanų kompensavimas smulkiojo ir vidutinio verslo subjektų verslumui didinti“. Paraiškų priėmimas stabdomas pasiekus didžiausią leistiną finansavimo sumą. Paraiškos, gautos po kvietimo sustabdymo, nebus vertinamos.

Projektams pagal jungtinę visuotinės dotacijos priemonę „Dalinis palūkanų kompensavimas smulkiojo ir vidutinio verslo subjektų verslumui didinti“, Nr. 03.1.1-IVG-T-809, finansuoti buvo skirta 21,4 mln. eurų.

„Dalinis palūkanų kompensavimas smulkiojo ir vidutinio verslo subjektų verslumui didinti“ buvo viena iš trijų jungtinės priemonės „Dalinis palūkanų kompensavimas“ priemonių, skatinanti labai mažas, mažas ir vidutines įmones plėsti veiklą imant paskolas. Šiuo metu palūkanos toliau kompensuojamos projektams, skirtiems mažų ir vidutinių įmonių produktyvumui ir pramonės įmonių efektyvumui didinti.

Iš viso nuo kvietimo teikti paraiškas kompensuoti palūkanas smulkiojo ir vidutinio verslo subjektų verslumui didinti pradžios gauta 3295 paraiškos ir priimtas 2721 teigiamas sprendimas pasirašyti dotacijos sutartis.

Pareiškėjams, gavusiems „Invegos“ teigiamus sprendimus, palūkanos bus kompensuojamos sprendimuose nustatyta tvarka.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.