„Aremesta auto“ vadovas: žmonių verslumas nėra susijęs su amžiumi

Nors vyresni nei penkiasdešimties metų asmenys jau dažniau pagalvoja apie verslo kūrimą, pavadinti tai įprastu ar dažnu atveju dar vargu ar būtų galima. Vis dėlto minėtai socialinei grupei atstovaujantis ir jau ne vienerius metus verslaujantys UAB „Aremesta auto“ vadovas, Akademinės kredito unijos narys, Arvydas Plerpa tikino, kad įkurti verslą Lietuvoje nėra sunku. Verslininkas svarstė, kad vyresnieji galbūt yra linkę labiau viską apsvarstyti, turi mažiau avantiūriškumo, o svarbiausia – įvertina mokesčių naštą ir galbūt todėl rečiau imasi kurti sau darbo vietą. Vis dėlto, nėra linkęs verslumo tiesiogiai sieti su amžiumi – apsnūdusių yra ir jaunų, ir vyresnių, o jei žmogus turi idėją ir ryžto – imsis verslo nepriklausomai nuo amžiaus.Krovininių automobilių nuoma užsiimančios „Aremesta auto“ direktorius nesutiko, kad žmonių verslumas itin susijęs su amžiumi. „Manau, tai priklauso nuo kiekvieno žmogaus individualiai, nepasakyčiau, kad amžius nulemia verslumą. Juk yra veiklių vyresnių žmonių ir yra apsnūdusio jaunimo. Taigi, jei žmogus turi idėją ir ryžto, nesvarbu koks jo amžius, jis imsis jos įgyvendinti. Aš, pavyzdžiui, tikrai nieko nesibaiminau, nes kūriau verslą srityje, kurią gerai išmanau“, – dėstė A.Plerpa.Dėl verslo finansavimo „Aremesta auto“ vadovas kreipėsi į Akademinę kredito uniją. „Renkantis finansų partnerį svarbu domėtis, kaip finansų įstaiga elgiasi, jei norima atidėti mokėjimus, pakeisti grafiką, anksčiau grąžinti paskolą, arba kas laukia, jei kurį laiką sutriktų paskolos gavėjo mokumas. Šios aplinkybės gali gerokai išauginti įsipareigojimus. Todėl renkantis finansinį partnerį, svarbu ne tik palūkanų norma, bet ir visos anksčiau išvardytos sąlygos" - sako A. Plerpa.

Daugiau apie „Aremesta auto“ rasite čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.