Keisis internetinės bankininkystės sistema

Nuo šių metų sausio 1 d. Akademinė kredito unija kartu su dar 10 Lietuvos kredito unijų tapo Jungtinės centrinės kredito unijos, veikiančios po Kreda ženklu, nare. Šis svarbus žingsnis lėmė įvairius pokyčius naudojamose programose ir sistemose.

Norime informuoti, jog šių metų liepą – rugpjūtį i-unija, LKU internetinės bankininkystės sistema, kuria naudojatės šiuo metu, bus keičiama į KREDA grupės internetinę bankininkystės sistemą e–KREDA.

e-KREDA internetinėje bankininkystėje jūs ir toliau galėsite atlikti visas kasdienes jums įprastas operacijas: pervesti pinigus į savo ar kitas sąskaitas, matyti informaciją apie Jūsų sąskaitos likučius, pinigų judėjimą.

Atkreipiame jūsų dėmesį, kad:

  • Į e-KREDA internetinės bankininkystės sistemą bus perkelti visi jūsų duomenys.
  • Jūsų atsiskaitomosios sąskaitos numeris nesikeis, išliks toks pats; atsiskaitomosios sąskaitos sutarties persirašyti nereikės.
  • Papildomai jus informuosime apie prisijungimų prie internetinės bankininkystės atnaujinimo būdus, turimų sutarčių persirašymą, kortelių pakeitimus bei kitus reikalingus atlikti svarbius veiksmus.
  • Prisijungimai prie naujos sistemos bus galimi mobiliuoju parašu ir SMS žinute. Jei jūs neturite mobilaus parašo, ir norėsite juo naudotis prisijungdami prie e-KREDA internetinės bankininkystės, maloniai prašome įsidiegti šią paslaugą nuvykus pas savo mobiliojo ryšio operatorių.

Išsamiau apie elektroninės bankininkystės pokyčius galite sužinoti savo unijoje, tel: 8-686 53542 ar el.paštu: elena@aku.lt.

Jūsų Akademinė kredito unija

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.