Šiuolaikiškai mąstančios įmonės pagrindiniu tikslu nebelaiko vien pelno didinimą

Dvidešimtmetį šiemet švenčianti Akademinė kredito unija (AKU) ir toliau vykdo pažadą kauniečiams: „20 metų – 20 gerų darbų“. Lapkričio mėnesio gerų darbų krepšelyje – net

trys iniciatyvos.

Šį mėnesį AKU dėmesį skyrė moksleiviams, studentams ir krepšinio sirgaliams. Jų dėka, miestiečiai galės nemokamai stebėti „Žalgirio“ varžybas bei apsilankys „Girstučio“ baseine. Taip pat AKU parėmė vienos Kauno mokyklos moksleivių konkursą.

Panaudojo apdovanojimų įsteigimui

Jau kelerius metus rengiamo Kauno miesto moksleivių konkurso „Play fair sporte ir gyvenime“ tikslas – mokinių moralės ir pavyzdingo elgesio skatinimas per sporto ir varžymosi prizmę. Būtent šio renginio prizinį fondą ir įsteigė AKU komanda.

Kauno Šv. Kazimiero progimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Filomena Beleškevičienė teigia, jog AKU parama padėjo pradžiuginti ne vieną vaiką.

„Visus pinigus panaudojome prizininkų apdovanojimams. Švietimo sistema nėra tokia turtinga, kad atsirastų lėšų įvairiausiems apdovanojimams ir prizams, o AKU dėka mes galėjome apdovanoti devynis trečiąją vietą konkurse užėmusios komandos vaikus tikrai šauniais prizais,“ – pasakoja F. Beleškevičienė.

Pašnekovė pastebi, kad organizacijos iniciatyva daryti gerus darbus kauniečiams yra pavyzdinė – vaikai, sulaukę apdovanojimų, tryško pozityvumu, kuris yra įkvepiantis ir užkrečiantis.

Nepatikėjo laimėjusi bilietusKita nemažai džiaugsmo dvidešimčiai kauniečių atnešusi AKU iniciatyva – bilietų į „Eurolygos“ varžybas Kaune padovanojimas. Šia staigmena įstaiga nustebino „Facebook“ paskyros sekėjus – viskas, ko reikėjo pretendavimui į laimėjimą, tai AKU puslapio socialiniame tinkle sekimas ir įrašo apie konkursą pasidalijimas.Viena iš dešimties laimingųjų, kuriems atiteko du bilietai į gruodžio mėnesį vyksiančią Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ akistatą – kaunietė Greta Šniaukštaitė. Nors mergina jau kuris laikas seka AKU veiklą ir gerus darbus, tokia įstaigos dovana ją nustebino.„Pamačiusi, kad laimėjau, buvau labai nustebusi ir iš tikrųjų apsidžiaugiau. Tiesa, kai tik sužinojau apie laimėjimą, nelabai tuo patikėjau, tačiau paskambinusi kredito unijos komandai, buvau patikinta, jog tikrai esu tarp laimingųjų,“ – džiaugiasi G. Šniaukštaitė.Jauna kaunietė atkreipė dėmesį, jog šiuolaikiškai mąstančios įmonės pagrindiniu tikslu nebelaiko vien pelno didinimą, smagu, jog ir Kaune daugėja taip mąstančių organizacijų. Moteris AKU iniciatyvą įvertino, kaip vieną iš būdų dalį uždirbtų pinigų galima grąžinti miesto bendruomenei.Akciją vykdys iki pat metų pabaigosDvidešimtetį visus metus švenčianti įstaiga nepamiršo ir dar vienos nuo miesto augimo neatsiejamos bendruomenės – Kauno studentų. Dešimtis jų tarptautinės studentų dienos proga nuo organizacijos sulaukė kvietimų nemokamai apsilankyti „Girstučio“ baseine.Iniciatyvai „20 metų – 20 gerų darbų“ idėjas galvoja įmonės darbuotojai. Šiemet AKU jau ne kartą stebino kauniečius – dovanojo kuponus nemokamam automobilių plovimui, pagerbė ir vaišino senjorus, nupirko sportinę avalynę Lietuvos parolimpinės lengvosios atletikos rinktinės sportininkams bei nuveikė nemažai kitų darbų, kauniečius pradžiuginusių darbų, kuriuos žada tęsti ir kitąmet.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.