Prisijunk prie AKU komandos PINK RUN bėgime!

Nelikite abejingi, prisidėkite prie kovos su krūties vėžiu!

Spalio 1 dieną kviečiame visus parodyti moterims, kad jos Jums rūpi ir prisijunkti prie AKU komandos 5 km trasos bėgime! Kartu sudalyvaukime ketvirtą kartą organizuojamame Pink Run bėgime. Ir ne tik bėkime, bet ir paaukokime sergančių moterų kovai su krūties vėžiu bei paraginkime visas moteris pasitikrinti dėl šios ligos.  Visa Jūsų paaukota suma bus skiriama krūties vėžiu sergančių moterų reabilitacijai sanatorijoje.

Prisijungusiems prie AKU komandos registracija iki rugsėjo 25 d. nemokama. Registruodamiesi nurodykite: vardą, pavardę, telefono numerį, miestą kuriame gyvenate. Tai padaryti galite čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.