AKU 20-jo gimtadienio šventė

Balandžio 21 d. Akademinė kredito unija šventė 20 – ties metų jubiliejų. Gimtadienis buvo paminėtas Combo klube su nariais, partneriais, klientais ir darbuotojais. Renginio metu prisiminimais apie unijos steigimą pasidalino pirmasis administracijos vadovas Vaidas Repečka, žodį tarė valdybos pirmininkas Kęstutis Kaušilas, visiems susirinkusiems ir kūrusiems 20 metų unijos istoriją padėkojo administracijos vadovė Gitana Jasėnienė. Renginio metu koncertavo Julija Jegorova ir grupė, svečiai buvo vaišinami tortu bei užkandžiais.

AKU 20 - metį pasitiko su daugiau nei 5300 narių bendruomene, surinkta daugiau nei 18 mln. Eur indėlių, sukaupta 23 mln. Eur turto, išdalinta virš 17 mln. Eur paskolų. Apie unijos veiklą bei rezultatus daugiau galite pasiskaityti čia.

Norime padėkoti visiems nariams, kurie jau 20 metų yra kartu su Akademinė kredito unija.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.