Sėkmės istorija: Kaip hobis gali tapti sėkmingu verslu?

Pirtis1

Orams vėstant ir artėjant žiemai, mes prisiminėme, kaip smagu šaltą vakarą praleisti šiltoje pirtyje, ir kartu norime pasidalinti  dar viena sėkmės istorija. Akademinės kredito unijos narys Vytautas Vitkauskas dalyvavo verslumo skatinimo projekte ir įkūrė jaukią pirtelę “Darna kūnui”, įsikūrusią  Panemunės Šilo oazėje.

Pakalbinę pirties savininką sužinojome, kaip kilo tokia verslo įdėja. Kol dar nebuvo pirties, jie kartu su bendraminčiais konstruodavo laikiną pirtį ant Nemuno kranto. Sukurdavo laužą ant akmenų, juos įkaitusius sunešdavo į laikinai pastatytą pirtį  iš medinio karkaso, apdengto polietilenu, ir ten mėgaudavosi pirties teikiamais malonumais. Kuo tolyn, tuo labiau tokia pirtis nebetenkino bendraminčių poreikių, todėl Vytautas nusprendė nusipirkti ir pasistatyti bačkos formos mobilią pirtį bei kubilą ir suderinti hobį su darbu bei teikti mokamas pirties paslaugas. Buvo sugalvotas pirties pavadinimas „Darna kūnui“,  kuris jau tada sakė, kad tai bus pirtis,  skirta ne tik kūnui, bet ir sielai.

pirtis2

Įgyvendinus įdėją, norinčių vis daugėjo, ir visi pradėjo nebetilpti, todėl buvo sumanyta statyti didesnę pirtį, kurioje būtų galima priimti daugiau žmonių. Visa tai pirties savininkui pavyko  įgyvendinti prieš daugiau  nei metus, o padėti finansuoti šį projektą patikėjo Akademinei kredito unijai. Vytautas nusprendė įrengti erdvų pirties kambarį su plačiais gultais, kuriame vyktų vanojimo bei kitos pirties procedūros, taip pat įrengti masažo kambarį, kuriame būtų atliekamos procedūros po pirties. Klientų patogumui pastatytas didelis bei patogus priešpirtis  su nuostabiu vaizdu į Nemuną. Priešpirtis skirtas pirties mėgėjų poilsiui po procedūrų,  kuriame jie gali grožėtis nuostabia gamta geriant arbatą, pajausti ramybę, žiūrint į tekantį upės vandenį.

pirtis3

Pirtyje be vanojimosi teikiamos tokios procedūros: druskos pilingas, aliejaus ir medaus įtrynimas į kūno odą, kvapų aromoterapija. Taip pat pavyko sužinoti vieną įdomų faktą, kad šaltame upės vandenyje reikia maudytis prieš pirtį, o ne po pirties, nes tada kūnas nepatiria streso, o yra grūdinamas.

Pabuvoję pačioje pirtyje ir pasikalbėję su jos savininku, pastebėjom, kad jo galvoje kirba ir daugiau minčių, kaip plėsti verslą ir pasiūlyti daugiau naujų ir įdomių paslaugų Panemunės šilo paplūdimio lankytojams. Todėl norime visus pakviesti apsilankyti šioje kūno darnos oazėje ir pasimėgauti puikiomis pirties procedūromis. Daugiau informacijos galite rasti Facebook paskyroje.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.