Akademinė kredito unija rūpinasi Kauno vaikais!

Rugsėjo mėnuo – ypatingas. Juo prasideda ruduo, vaikai pradeda lankyti darželius ir mokyklas, juo prasideda ir akademiniai mokslo metai. Šia proga Akademinė kredito unija nusprendė pasidalinti dvejomis istorijomis apie finansuotus verslus, kurių veikla susijusi su vaikų užimtumo ir gerovės skatinimu.

Galėdama suteikti pagrindinį postūmį naujam verslui pradėti, Akademinė kredito unija mielai finansuoja išskirtines, finansiškai pagrįstas idėjas. Sėkmingai finansuotas jau ne vienas su vaikų užimtumu susijęs projektas: Domeikavoje (Vytėnuose) finansuota Pipirų darželio statyba (http://www.pipirai.eu/), Šilainiuose – vaikų kambario „Vaikų pasakų karalystė“ įkūrimas (http://vaiko-laikas.lt/), Žaliakalnyje – vaikų ir jaunuolių laisvalaikio studijos „Draugus“ įkūrimas (http://www.draugus.lt/).

Viena iš jų, AKU finansuota veikla – Žaliakalnyj

SONY DSC

e, K. Petrausko g. įskūrusi vaikų ir jaunuolių laisvalaikio studija „Draugus“. Dvi draugės, auginančios vaikus, gimtadieniams švęsti dažnai rinkdavosi vaikų kambarius. Anot jų – idėja atėjo savaime, pasigedus šiltesnės, jaukesnės aplinkos, teisingo kainos ir kokybės santykio. Augant saviems vaikams norėjosi išpildyti ir paaugliukų svajones. Todėl ir kilo mintis įkurti studiją, kur būtų dvi erdvės vaikučiams ir paaugliams, kur žaidimai būtų derinami su kūryba, menine veikla. Be to, augant artimųjų rato vaikams, buvo pastebėta su kokiais poreikiais ir problemomis jie susiduria, atsirado poreikis labiau juos suprasti ir teisingai nukreipti, norėjosi tokios vietos kur būtų ne tik malonu švęsti, bet ir malonu išklausyti paskaitą, išmokti kažko gražaus ir naudingo. Studijos išskirtinumas – dvi atskiros erdvės vaikams ir paaugliams. Viena iš erdvių - „Slėptuvė“ turėtų tapti labai patrauklia vieta jau paūgėjusiems vaikams, kai n

SONY DSC

ebedomina spalvoti žaisliukai, karstyklės, bet norisi linksmos, įdomios ar pašėlusios šventės ne namuose. Kita erdvė – “Svetainė”, rekomenduojama mažiesiems draugams. Čia įrengtas jaukus kampelis pasisėdėjimui, didžiulė laipynė, žalioji pieva, namelis medyje. Kadangi studija įsikūrusi ne prekybos centre, tai leido sukurti labai jaukią, šiltą aplinką. Idėjos įgyvendinimui reikėjo pusės metų, tačiau jau pirmieji klientai džiaugiasi, kad pas Draugus jauku kaip namuose.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.