Atidėtas Verslumo skatinimo fondo priemonės "Dalinis palūkanų kompensavimas" lėšų išmokėjimas

UAB Invega informavo, jog šiuo metu priemonei "Dalinis palūkanų kompensavimas" skirtos lėšos yra visiškai panaudotos ir paskutinė jų dalis (palūkanų kompensacijos už palūkanas, kurios buvo sumokėtos per 2015 m. balandžio mėn.) bus pervesta projektų vykdytojams iki 2015-06-15. Ūkio ministerija priemonei įgyvendinti planuoja skirti papildomai lėšų, todėl pareiškėjų teikiami prašymai dėl palūkanų kompensavimo bus registruojami ir toliau, tačiau jų vertinimas ir sprendimų dėl paramos skyrimo priėmimas atidėtas iki atitinkamų lėšų skyrimo. Paraiškas UAB Invega priiminės įprastine tvarka iki 2015-08-31, palūkanų kompensavimas taipogi vyks įprastine tvarka už iki 2015-09-30 kredito įstaigai sumokėtas palūkanas. Daugiau informacijos galite rasti ČIA.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.