Jau šiandien per 400 moksleivių kausis edukaciniame kredito unijų renginyje "Neslėpk žinių, ateik į protų mūšį"

Per keturi šimtai moksleivių iš skirtingų Lietuvos miestų ir miestelių susikaus protų mūšyje  „Neslėpk žinių, ateik į protų mūšį“. Pirmasis žaidimo etapas vyks kovo 12 d. vienu metu Kaune, Vilniuje, Panevėžyje, Telšiuose ir Tauragėje. Edukacinį renginių ciklą Vaikų finansinio švietimo savaitei inicijuoja Lietuvos centrinė kredito unija drauge su 13 kredito unijų ir Roberto Petrausko komanda.Jau šiandien per 400 moksleivių kausis edukaciniame kredito unijų renginyje "Neslėpk žinių, ateik į protų mūšį"Per keturi šimtai moksleivių iš skirtingų Lietuvos miestų ir miestelių susikaus protų mūšyje  „Neslėpk žinių, ateik į protų mūšį“. Pirmasis žaidimo etapas vyks kovo 12 d. vienu metu Kaune, Vilniuje, Panevėžyje, Telšiuose ir Tauragėje. Edukacinį renginių ciklą Vaikų finansinio švietimo savaitei inicijuoja Lietuvos centrinė kredito unija drauge su 13 kredito unijų ir Roberto Petrausko komanda.„Mokinių gausus dalyvavimas ir susidomėjimas šuo moksleivių protų mūšiu liudija, kad neformalus finansinis švietimas yra be galo svarbus. Tikimės, edukacinis projektas bus ne tik puiki priemonė vaikams mokytis, bet ir gerai praleisti laiką kartu“, - teigia LCKU komunikacijos specialistė Simona Juočepytė.Penkiuose miestuose užsiregistravo 55 moksleivių komandos. Renginyje žiniomis rungsis 9-10 klasių moksleiviai.Kiekviename mieste renginį sudarys penki teminiai turai po 10 klausimų – susiję su istorija, geografija, ekonomika, finansiniu raštingumu bei įvairenybėmis. Komandą lydintys asmuo žaidime nedalyvaus. Žaidimo vedėjas visus klausimus skaitys garsiai. Po kiekvieno klausimo komanda turės per nurodytą laiką sugalvoti, pasitarti ir nusprendusi užrašyti tiksliausią atsakymą ant tam skirto lapo. Turo pabaigoje renginio vedėjas suskaičiuos komandų balus. Pastarieji bus skelbiami ekrane.Pirmojo etapo nugalėtoja taps komanda, po penkių turų surinkusi didžiausią balų skaičių.  Šio etapo laimėtojai keliaus į finalą Kaune, kur 2015 m. kovo 14 d. 12 val. susikaus 14 geriausių moksleivių komandų. Geriausias žinias pademonstravę dalyviai laimės smagius pramoginius prizus.Renginio globėja – Lietuvos centrinė kredito unija. Renginio partneriai: Akademinė kredito unija ir kitos kredito unijos.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.