Pavasarinė paskolų mugė

Nauja valiuta, nauji poreikiai ir dar mažesnės palūkanos jiems įgyvendinti! Rinkitės tinkamiausią paskolą sau - verslui, vartojimui, būsto pirkimui ar būsto remontui. Nepraleiskite progos paprastai ir greitai pasiskolinti pinigų asmeninėms, šeimos ar verslo reikmėms.

PAVASARINĖ PASKOLŲ MUGĖ!

Nauja valiuta, nauji poreikiai ir dar mažesnės palūkanos jiems įgyvendinti! Rinkitės tinkamiausią paskolą sau:

Paskolų verslui metinės palūkanos – nuo 4,9 %Paskolų būsto remontui (su turto įkeitimu) metinės palūkanos – nuo 4,9 %

Paskolų vartojimui metinės palūkanos – nuo 8 %Paskolų būstui įsigyti metinės palūkanos – nuo 3,9 %

Muge

Nepraleiskite progos paprastai ir greitai pasiskolinti pinigų asmeninėms, šeimos ar verslo reikmėms! Išsamesnės informacijos apie paskolas, jų sąlygas ir įkainius teiraukitės paskambinę į uniją telefonais 8-37-408556, 8-37-408558, elektroniniu paštu asta@aku.lt arba alina@aku.lt arba atvykę į uniją adresu A. Mickevičiaus g. 15, Kaunas. Atkreipiame dėmesį, kad bendra mėnesio įmokų, mokamų Jūsų namų ūkio įvairioms kredito įstaigoms, suma neturėtų viršyti 38 proc. visų per mėnesį Jūsų namų ūkio gaunamų grynųjų pajamų. Prieš priimdami sprendimą skolintis, apsvarstykite riziką, susijusią su pinigų skolinimusi. Įvertinkite, kokio dydžio mėnesinę kredito įmoką be sunkumų galėtumėte mokėti unijai, kad paimtas kreditas netaptų nepakeliama našta. Pinigų skolinimasis visada susijęs su rizika, kad negalėsite tinkamai ir laiku vykdyti prisiimtų finansinių įsipareigojimų, todėl, remdamiesi per 18 metų įgyta skolinimo patirtimi, atidžiai analizuojame kiekvieno kredito paraiškos teikėjo situaciją ir atsakingai vertiname jo galimybes grąžinti kreditą. Todėl Unija, išanalizavusi apie Jus turimą informaciją, turi teisę atsisakyti suteikti kreditą.Jei imtumėte 5000 € vartojimo kreditą 5 metams, tai bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma – 6177,57 €, mėnesio įmoka – 102 €. Ši suma apskaičiuota įtraukus per kredito laikotarpį sumokėtas vartojimo kredito palūkanas (8%) ir sutarties sudarymo mokestį. Šiuo atveju bendros kredito kainos metinė norma yra – 9,2%.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.