Terminuoti indėliai internetu jau AKU!

Akademinė kredito unija pradėjo teikti ilgai lauktą paslaugą - terminuotus indėlius internetu! Mūsų unija - pirmoji, kurioje buvo įdiegta ši naujovė. Dedant terminuotą indėlį internetu - palankesnės sąlygos nariams: už ilgesnį nei 6 mėn. indėlį gausite 0,15% punkto didesnes palūkanas!

Išsamesnė informacija apie naujieną - čia.

Akademinė kredito Unija pradėjo teikti e. indėlių paslaugas internetu

Akademinė kredito unija plečia internetinės bankininkystės paslaugų spektrą – nuo šiol kredito unijoje galima sudaryti e. indėlio sutartis ir internetu. Nauja paslauga prieinama tik Lietuvos centrinės kredito unijos (LCKU) sistemai priklausančiose kredito unijose. Paslauga jau įdiegta 26 kredito unijose, likusiose 36 unijose e. indėlių paslauga bus pradėta teikti vasaros pabaigoje. „Atsižvelgiant į didėjantį šių e. paslaugų populiarumą, unijos internetu pradeda siūlyti ir indėlius. Tai ne tik patogesnis, bet ir saugesnis lėšų taupymo būdas – norintiems sudaryti indėlio sutartį nebereiks nešiotis grynųjų pinigų į klientų aptarnavimo skyrius. Elektroninių indėlių, kaip ir įprastinių indėlių, palūkanos nustatomos kiekvienoje kredito unijoje individualiai“, – teigia Akademinės kredito unijos vadovė Gitana Jasėnienė. Šių metų pradžioje LCKU administruojama internetinės bankininkystės sistema „i-Unija“ naudojosi 36,7 tūkst. kredito unijų narių ir klientų – 19 proc. daugiau nei prieš metus (30,8 tūkst.). Didžiausią dalį „i-Unijos“ sistemos vartotojų sudarė fiziniai asmenys, kurių skaičius per 2013 metus išaugo 18 proc. iki 33 tūkst. (pernai tuo pačiu laikotarpiu – 28 tūkstančiai). Akademinė kredito unija priklauso LCKU sistemai ir Asociacijai Lietuvos kredito unijos. Kredito unija teikia platų paslaugų spektrą, tokių kaip el. bankininkystė „i-Unija“, mokėjimo korteles „MasterCard“, „Maestro“, apmokėjimus už komunalines paslaugas, pinigų pavedimus Lietuvoje ir užsienyje. Kredito unijos veiklą prižiūri Lietuvos bankas ir Lietuvos centrinė kredito unija. Daugiau informacijos apie e. indelius: http://lku.lt/terminuotasis-e-indelis/

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.