Kooperuokimės ir palaikykime "Vaikystės miestą" savo balsais

Ūkio ministerija jau devintus metus iš eilės geriausiems šalies verslininkams įteiks apdovanojimus „Už nuopelnus verslui“. AKU nariai – VšĮ Fidus Production buvo nominuoti "Socialinio inovatoriaus" kategorijoje. Vaikystės miestas VšĮ Fidus Production kūrinys. Įmonė užsiima meninių televizijos projektų, renginių organizavimo ir kūrimo veikla. Įmonei vadovauja režisierė ir prodiuserė Rasa Micachienė. Ne vienerius metus dovanojusi televizijos žiūrovams didžiausius ir populiariausius bei pripažinimo sulaukusius TV projektus bei kitus kūrybinius pastatymus, šiandien įmonė Vaikystės miesto vardu yra nominuota kilnioje “Socialinio inovatoriaus” kategorijoje. Prašome būti bendruomeniškais ir palaikyti mūsų narius skiriant savo balsą šiuo adresu: http://www.lrytas.lt/verslas/rinkos-pulsas/kvieciame-balsuoti-uz-geriausias-lietuvos-imones.htm

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.