Mokėjimų į Jungtinę Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Airijos karalystę bei pagrindinės mokėjimo sąskaitos pokyčiai

Dėl SEPA mokėjimų vykdymo pasibaigus Jungtinės Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Airijos karalystės (toliau - JK) pasitraukimo iš Europos Sąjungos pereinamajam laikotarpiui

Informuojame, kad 2020 m. gruodžio 31 d. pasibaigus pereinamajam JK pasitraukimo iš Europos Sąjungos (Brexito) laikotarpiui, keičiasi reikalavimai, taikomi mokėjimo nurodymams, kai mokėjimai vykdomi tarp Europos Sąjungos ir JK.

Nuo 2021 m. sausio 1 d. atliekant tarptautinius SEPA kredito pervedimus ir pateikiant SEPA tiesioginio debeto nurodymus tarp Europos Sąjungos valstybės narės ir JK, mokėjimo nurodymuose papildomai bus privaloma nurodyti mokėtojo adresą. Reikalavimas nurodyti mokėtojo adresą galioja tiek siuntėjui, tiek gavėjo mokėjimo paslaugų teikėjui.

Nepateikus minėtų duomenų mokėjimai gali būti atmesti arba gali kilti kitų nesklandumų, susijusių tiek su gavėjo ar mokėtojo mokėjimo paslaugų teikėju, tiek su tarpuskaitos sistema ir galutinio atsiskaitymo paslaugų teikėjais.

Pagrindinė mokėjimo sąskaita

Nuo 2021 m. sausio 1 d. keičiasi komisinio atlyginimo už pagrindinės mokėjimo sąskaitos paslaugą įkainis, kuris bus 1,45 Eur per mėnesį.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.