Nuo 2016 m. kovo 9 d. keičiami mokėjimo paslaugų įkainiai

Vykdant Europos sąjungos direktyvų ir Lietuvos banko nurodymus, nuo 2015 m. gruodžio mėn. vidurio buvo sustiprintas LKU grupės internetinės bankininkystės pinigų pervedimų saugumas, t.y. kredito unijų nariams buvo suteikta galimybė pinigų operacijas internetinėje bankininkystėje atlikti naudojantis ne tik slaptažodžių kortele, bet ir mobiliuoju elektroniniu parašu.

Taip pat nuo 2016 m. sausio 4 d. Lietuvos centrinė kredito unija tapo sistemos SEPA-MMS tiesiogine dalyve ir pradėjo vykdyti SEPA (angl.k. Single Euro Payments Area) mokėjimus nacionaline valiuta. Siekiant prisitaikyti prie SEPA reglamento, atlikti esminiai mokėjimų sistemos pokyčiai. Atsirado galimybė unijos nariams vykdyti mokėjimo pavedimus internetu (per i-uniją) ne tik Lietuvoje, bet ir į EEE erdvės šalis (Europos sąjungos (ES) valstybes nares, taip pat Norvegiją, Islandiją, Lichtenšteiną, Šveicariją, Monako kunigaikštystę ir San Mariną).

Įgyvendindama Europos sąjungos direktyvas ir siekdama užtikrinti narių saugius atsiskaitymus mokėjimo kortelėmis internete, LKU grupė nuo 2016 m. sausio mėn. vidurio įdiegs tarptautinį saugumo įrankį MasterCard® SecureCode™, padedantį apsisaugoti nuo neteisėto mokėjimo kortelės panaudojimo. Papildomas saugumo įrankis užtikrins, kad LKU grupės „MasterCard“ ar „Maestro“ mokėjimo kortelėmis atsiskaitytų tik kortelių savininkai. Papildoma informacija apie tai bus pateikta nariams "i-unijoje", išsiunčiant pranešimus.

Įvertinus šių projektų kaštus bei pasikeitusią Lietuvos banko mokėjimų kainodarą, 2015 m. gruodžio 22 d. Akademinės kredito unijos valdyboje buvo patvirtinti nauji įkainiai už mokėjimo nurodymus, kurie įsigalios nuo 2016 m. kovo 9 d. Visus mokėjimo paslaugų įkainius galite rasti čia.

Taip pat informuojame, kad nuo šiol, Jūsų pageidavimu, Akademinės kredito unijos biuras antradieniais dirbs iki 18 val.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.