Akademinė kredito unija ir JCKU tęsia bendradarbiavimą su Norvegijos kontaktais

Išliekant aukštai naujos statyb

os butų paklausai, Akademinė kredito unija kartu su JCKU tęsia bendradarbiavimą su UAB "Norvegijos kontaktai" bei susitarė dėl vystomo projekto dviejų daugiabučių "DU kolegos" finansavimo.

Išsirinkti būstą – itin atsakingas sprendimas ir dažnai reikalaujantis nemažų kompromisų. Ilgametę patirtį sukaupusi bendrovė „Norvegijos kontaktai“ baigia įgyvendinti projektus "Šilojus" bei "Antagynė", kuriems sunku atsispirti ir tiems, kurie pirmenybę teikia gyvenimo mieste privalumams, ir tiems, kuriems svarbi gamtos apsuptis.

Patikimumas ir patirtis

Norime atkreipti dėmesį ir į tai, kad projekto sėkmę užtikrina NT vystytojo patikimumas, o tai sąlygoja ir kokybiškų medžiagų naudojimą, darbų kokybę, namo energetinį efektyvumą, funkcionalų patalpų išplanavimą.

„Norvegijos kontaktai“ turi penkiolikos metų patirtį, už bendrovės patikimumą kalba ne tik „Šilojus“, "Antagynė", bet ir daug sėkmingai iki šiol įgyvendintų projektų.

Įmonė kuria pridėtinės vertės, kokybiškus ir praktiškus objektus Lietuvoje. Bendrovė pasižymi perspektyvumu, inovatyvumu, atsakingumu ir ilgaamže patirtimi. Turime subūrę suinteresuotą, pareigingą, motyvuotą kolektyvą ir bendradarbiaujame su įvairiausiomis užsienio bei Lietuvos organizacijomis“, – akcentavo įmonės pardavimų vadovė L. Maliauskienė.

Šių kvartalų butai išsiskiria individualaus žaliojo ploto, lauko poilsio erdvės galimybėmis. Kiekvienam butui priklauso vidutiniškai po du arus žemės ploto (nuo 1 iki 2,37 aro). Ir visa tai kartu su gyvenimo mieste teikiamais patogumais!

„Du kolegos“

„Norvegijos kontaktai“ kartu su Akademinės kredito unijos ir JCKU finansavimu, vos prieš metus pradėję „Šilojaus“ projektą, kuris kaip ir kiti bendrovės projektai sulaukė didžiulio susidomėjimo, – jau vysto ir naują NT projektą Dainavoje „Du kolegos“.

Šis projektas apima dviejų modernių A+ energinės klasės daugiabučių gyvenamųjų namų statybą.

„Du kolegos“ vystomas įsiklausius į šių dienų žmogaus poreikius. Kiekvienas butas turi savo atskirą balkoną-lodžiją, vietą automobilių stovėjimo aikštelėje, o miesto patogumai bus pasiekiami vos per kelias minutes. Patogi lokacija puikiai atitinka aktyvaus miestiečio poreikius.

Daugiau informacijos modernaus, kokybiško būsto ieškantys pirkėjai gali rasti silojus.lt, norvegijoskontaktai.lt, dukolegos.lt arba susisiekę el. paštu lina.m@norvegijoskontaktai.lt, tel. nr. +37069920002.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.