Paaiškėjo akcijos "Su nauja paslauga tau gera dovana" laimėtojai

Burtų traukimo metu buvo paskelbti akcijos "Su nauja paslauga tau gera dovana" laimėtojai. Akcijoje galėjo dalyvauti kiekvienas esamas AKU narys, akcijos laikotarpiu spalio 18 - gruodžio 18 d. pradėjęs naudotis bet kuria nauja AKU paslauga.

Paaiškėjo akcijos "Su nauja paslauga tau gera dovana" laimėtojai

2014 metų gruodžio 19 dieną dalyvaujant sudarytai komisijai ir Akademinės kredito unijos vidaus auditoriui buvo traukiami akcijos prizų laimėtojai:Kortelių dėklus laimėjo - Jonas Jaučkojis ir Rita Kimbirauskienė. AKU krepšius laimėjo - Mindaugas Račkauskas ir Darius Tamošiūnas.Pagrindinius prizus - HOBBYSHOP 150 Lt vertės čekius laimėjo - Eglė Antanėlytė, Mindaugas Račkauskas ir Aleksandras Sipkus.Sveikiname nugalėtojus!

Laimėtojai kviečiami atsiimti prizus AKU biure - A. Mickevičiaus g. 15, Kaunas

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.