SU AKU dovanotais bėgimo bateliais – pergalė Barselonoje

„Šiandien noriu su Jumis visais pasidžiaugti savo bei trenerio Alfonso Buliuolio sportininkais, nepakartojamais vaikais ir pačiais nuoširdžiausiais žmogeliukais!“ – sako sporto klubo vadovė Reda Rokienė. Lietuvos Parolimpinės lengvosios atletikos rinktinės bei AKU narys Modestas Grauslys

(pilna regėjimo negalia), sugrįžęs po sunkios traumos ir ilgos reabilitacijos, pasiekė puikią sportinę formą. XII INTERNACIONAL MEETING KERN PHARMA, GRAN PRIX SAULEDA čempionate nušoko į tolį 5,35 m bei aplenkė legendinį ispaną Xavi Porras Santana. Su tokiu rezultatu laimėjo sidabrą bei įvykdė pasaulio čempionato normatyvą. Be sidabro į Lietuvą parvežė ir bronzos medalį už 100 m sprinto rungtį, kurią Modestas įveikė per 12,81 s. Šis Akademinės kredito unijos narys liepos mėnesį vyks į Pasaulio čempionatą Londone, atstovauti Lietuvai šuolio į tolį ir 200 m. sprinto rungtyse. Taip pat šiame čempionate puikiai pasirodė ir kiti Lietuvos komandos sportininkai, broliai Petras ir Povilas Krapikai.

“Brangus AKU kredito unijos kolektyve, prie šių mūsų rezultatų ir pasiekimų esate prisidėję ir Jūs. Nuostabi dovana, kuri padėjo mums pasiekti tokių nepakartojamų rezultatų yra gauta iš Jūsų, pačios nuoširdžiausios Akademinės kredito unijos. Jūsų dovanoti startukai ir pagalba prieš pačias svarbiausias varžybas, atnešė mums didelį džiaugsmą, jūs sudarėte mums sąlygas tobulėti, skleistis sportinėje srityje, būti stipriems ir ištvermingiems bei siekti aukštų rezultatų” – dėkoja sporto klubo „Atletas“ vadovė trenerė Reda Rokienė ir fizinio pasirengimo treneris Alfonsas Buliuolis.

Akademinė kredito unija sveik

ina sportininkus su puikiai rezultatais bei dėkoja SK „Atleto“ vadovei Redai Rokienei, fizinio pasirengimo treneriu Alfonsas Buliuoliu bei sportininkų vedliui Edvinui Pilipčikui, kurie padeda siekti sportininkams tokių nuostabių rezultatų.

Akademinė kredito unija skatina visus užsikrėsti gerų darbų virusu, todėl norinčius ir galinčius paremti šiuos sportininkus prašome kreiptis į SK „Atletas“ vadovę Reda Rokiene (reda.rokiene123@gmail.com)

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.