Ieškojimas natūralių papildų sau, atvedė į verslą

Natura medica

Mintis kurti nuosavą verslą R. Basevičienei kirbėjo seniai. „Slapčia apie tai svajojau, tačiau vienai buvo nedrąsu. Vyras palaikė, o sūnus ir padrąsino, ir padėjo. Taip ir susikūrė mūsų startuolis“, – prisiminė dabar jau daugiau nei metus įmonei „Natura medica“ vadovaujanti Rosita Basevičienė.

Akademinės kredito unijos narė, daugelį metų dirbdama farmacinėse bendrovėse ir pristatinėdama pačius naujausius vaistus, tikėjo, kad vaistai iš tiesų gali padėti žmonėms. „Gaila, bet realybė yra kitokia. Egzistuoja pažangiausia medicininė įranga, sukurta daugybė vaistų, o ligonių vis daugėja ir jų amžius jaunėja. Todėl kėliau sau klausimą – kodėl? Kodėl mes pradedame sirgti?“ – pasakojo R. Basevičienė.

Įmonės vadovė savo negalavimams gydyti ieškojo kuo natūralesnių produktų, aiškindavosi jų priežastis, kokių mineralų, vitaminų ar antioksidantų trūksta. „Šis ieškojimas atvedė į verslą. Visa šeima ilgai bandė joninių mineralų potencialą, kol galiausiai nusprendėme, kad šie produktai galėtų papildyti natūralių ir efektyvių maisto papildų rinką. Kėlėme labai aukštus reikalavimus tiekėjams, kad turėtų visus kokybę atitinkančius sertifikatus, klinikines studijas. Atsirinkome tik tuos, su kuriais dabar ir bendradarbiaujame“, – trumpai apie verslo pradžią pasakojo pašnekovė.

Verslininkė teigė matanti, kad Lietuvoje maisto papildai yra nevertinami, bet, pasak jos – taip yra todėl, kad žmonės yra nusivylę neveiksmingais papildais, o tokių pilnos lentynos. „Tikrai kokybiškų ir pasauliniu mastu vertinamų produktų vienetai, o ir informacijos mažai, žmonės paprasčiausiai per mažai šviečiami. Žiūrėjome, kad papilduose vitaminų, mineralų ir kitų medžiagų kiekiai būtų subalansuoti, kad organizmas galėtų lengvai pasisavinti“, – svarbiausią kriterijų įvardino R. Basevičienė.

Verslininkė džiaugėsi, kad kuriant verslą yra būdų, kaip išspręsti vienus ar kitus finansinius klausimus. Verslui pradėti buvo gauta paskola iš Akademinės kredito unijos, įmonė taip pat aktyviai naudojasi ir kitomis unijos teikiamomis paslaugomis. Įvertinti įmonės sėkmę R. Basevičienei dar nelengva, tačiau nuveikta jau nemažai, todėl linkime žengti dar didesnius sėkmės žingsnius versle. Daugiau apie Natura medica galite rasti čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.