Kauno maratone nauji rekordai!

Organiza

Kauno maratonas

torių prognozės, kad ketvirtajame „Kauno maratone“ bus pasiektas naujas maratono ir pusės maratono trasos rekordas pasitvirtino. Šiemet greičiausiu žmogumi, įveikusiu maratono distanciją Kaune, tapo bėgikas iš Kenijos MathewKipkorir Sigei. Šią distanciją iš moterų taip pat greičiausiai įveikė Kenijos bėgikė Leah Kusar. Jie abu pagerino maratono trasos rekordus.

Antroje ren

AKU 5 km distancijos nugalėtojos

ginio pusėje startavo trumpesnių distancijų dalyviai (1,5 km, 5 km, 10 km). Jau antrus metus iš eilės vardinėje Akademinės kredito unijos 5 kilometrų distancijoje užsiregistravo  ir startavo daugiausiai apie pusantro tūkstančio bėgikų. 5 kilometrų AKU distancijoje, kaip ir prieš metus, nugalėjo Valdas Dopolskas  ir Monika Vilčinskaitė. Taip pat be kitų komandų šioje distancijoje savo jėgas išbandė ir AKU komanda, kurią sudarė 16 narių. Geriausiai iš mūsų komandos narių sekėsi Gerardui Nadieždinui. AKU 5 kilometrų distancijos starto  video galite pasižiūrėti čia.

AKU komanda

Norime padėkoti ne tik bėgusiems už Akademinės kredito unijos komandą, bet ir visiems dalyviams, bei palinkėti vėl susitikti kitais metais Kauno maratone. Daugiau apie Kauno maratoną bei jų rezultatus galite sužinoti čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.