Kviečiame registruotis į AKU komandą Kauno maratone

Jau antri metai iš eilės Akademinė kredito unija tampa didžiulio masinio renginio „Kauno maratonas“ rėmėja ir siūlo prisijungti prie savo komandos AKU vardinės 5 km trasos bėgime.

Renginys vyks birželio 12 d. AKU komanda vilkės vienodais marškinėliais, kuriuos gausite dovanų. Norėdami prisijungti prie AKU komandos ir dalyvauti bėgime, iki gegužės mėn. 20 d. užsiregistruoti galite paspaudę šią nuorodą, ir net 10 pirmųjų užsiregistravusiųjų dalyvių renginyje dalyvaus nemokamai! Kitiems AKU komandos bėgikams registracijos mokestis – 30 proc. pigiau (8,40 Eur).

Kauno martonas

Norint įveikti 5 km atstumą nereikia jokio specialaus pasirengimo - dalyvis gali būti ką tik pradėjęs bėgioti. Mes tikime, kad tokį atstumą galite įveikti visi! Daugiau apie renginį skaitykite čia.

Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.