VDU rektorato posėdyje buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Akademinė kredito unija pasirašė bendradarbivimo sutartį su Vytauto Didžiojo Universitetu. Sutarties tikslas - abipusiai naudingas bendradarbiavimas mokslo ir verslo integracijos srityje, sukuriant išskirtinę pridėtinę vertę abiem šalims. Unija įsipareigojo dalyvauti Universiteto projektinėje veikloje, studentams ir dėstytojams teikti informacinę medžiagą apie savo teikiamas paslaugas ir veiklos specifiką, kuri padėtų pažinti Uniją, jos teikiamas paslaugas, o Universitetas įsipareigojo šią informaciją tinkamai perduoti studentams ir informuoti studentus apie galimybę atlikti praktiką ar dirbti Unijoje.

VDU rektorato posėdyje buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Akademinė kredito unija pasirašė bendradarbivimo sutartį su Vytauto Didžiojo Universitetu. Sutarties tikslas - abipusiai naudingas bendradarbiavimas mokslo ir verslo integracijos srityje, sukuriant išskirtinę pridėtinę vertę abiem šalims. Unija įsipareigojo dalyvauti Universiteto projektinėje veikloje, studentams ir dėstytojams teikti informacinę medžiagą apie savo teikiamas paslaugas ir veiklos specifiką, kuri padėtų pažinti Uniją, jos teikiamas paslaugas, o Universitetas įsipareigojo šią informaciją tinkamai perduoti studentams ir informuoti studentus apie galimybę atlikti praktiką ar dirbti Unijoje.Sutartis numato, jog Unija priims studentus profesinės veiklos praktikai atlikti, padės studentams gauti reikalingą informaciją diplominių darbų rašymui, konsultuos Universiteto dėstytojus bei teiks siūlymus dėl ekonomikos, vadybos ir verslo administravimo studijų tobulinimo ir studijų kokybės klausimais. Universitetas įsipareigojo kartu su unija vykdyti užsakomuosius tyrimus, supažindinti uniją su studentų baigiamaisiais diplominiais darbais, parengtais pagal Unijai aktualias temas. Universitetas taip pat kvies Unijos atstovus vadovauti studentų baigiamiesiems darbams, juos recenzuoti, dalyvauti baigiamųjų darbų gynimo komisijose. http://www.vdu.lt/lt/naujienos/bendradarbiaus-su-akademine-kredito-unija

VDU bendra
VDU rasosi
Nustatymai

Statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų naudojimu. Mūsų slapukų politika.

Šie slapukai užtikrina tinkamą interneto svetainės veikimą ir galimybę naudotis svetainėje numatytomis funkcijomis

Visada
įjungti

Naudojami rodyti konkrečiam lankytojui pagal jo poreikius pritaikytas reklamas. Didžioji dalis šių slapukų lankytojus identifikuoja pagal IP adresą.

Šie slapukai leidžia kredito unijai atpažinti ir suskaičiuoti Interneto svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.